TODI
+4
abarth
tomo522
fireman.peter
Admin
8 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
TODI
Pozdrav cijenjenim članovima foruma,
spoznajom za ovaj forum, pala je odluka da postanem i ja dio ovog dobrog i veselog tima,
vlasnik sam Tome Vinkovića 818, od priključaka posjedujem prednju roto-kosu,prikolicu i .... da ne nabrajam dalje, slobodno raspalite sa pitanjima, naravno ako ima zainteresiranih haha, malo šale,
LP
Todi
P.S.
otvorena je i Facebook grupa foruma istog imena,ali ne mogu postaviti link(nemam dozvolu admina)
spoznajom za ovaj forum, pala je odluka da postanem i ja dio ovog dobrog i veselog tima,
vlasnik sam Tome Vinkovića 818, od priključaka posjedujem prednju roto-kosu,prikolicu i .... da ne nabrajam dalje, slobodno raspalite sa pitanjima, naravno ako ima zainteresiranih haha, malo šale,
LP
Todi
P.S.
otvorena je i Facebook grupa foruma istog imena,ali ne mogu postaviti link(nemam dozvolu admina)
Gost- Gost
., sve za kumića! ...
., lip pozdrav mom bivšem, prijatelju, ALI sada, velikom kumiću - dupliću!., izvornom i orginalnom, jednom i jedinstvenom!!! ...
Lipo fala ča si nam se pridružil, fala na odličnom predstavljanju, e, da, fala za osnovanu grupu tome "tomo vinković - prima" na facebook-U!!!...
., čitamo - pišemo se.- ...
Lipo fala ča si nam se pridružil, fala na odličnom predstavljanju, e, da, fala za osnovanu grupu tome "tomo vinković - prima" na facebook-U!!!...
., čitamo - pišemo se.- ...
Zadnja promjena: GROF2; 17.01.14 3:34; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : ., dodavanje pisane štorije.-)
Gost- Gost
Re: TODI
Pozdrav Todi i dobrodošao na forum!
Što se tiče FB, forum je tek počeo raditi pa treba malo strpljenja za neke stvari koje još nisu posložene. A budu, samo polako malo se strpimo.
Što se tiče FB, forum je tek počeo raditi pa treba malo strpljenja za neke stvari koje još nisu posložene. A budu, samo polako malo se strpimo.
Hvala tomo 420, uzvraćam istom mjerom, vidio sam tvoje radove mogao bi napraviti jednu slikicu tomeka i postaviti ovdje, a i grupu na FB, naravno ako imaš volje i želje to odraditi
Gost- Gost
Pozdrav Todi dobro nam došao
tomo522- član
- Broj postova : 237
Pozdrav cijeloj ekipi čestitara ili ti Grofofije, nadam se da to smijem ovdje napisati,
tomo420
veselim se proizvodu tvojih ruku djelu,
farmervg
haha kazna, znaš ti dobro o čemu se radi, nemam vremena ni za WC a kamoli za nešto drugo, evo potruditi ću se malo vremena posvetiti ekipi ovdje na forumu
LP
Todi
tomo420
veselim se proizvodu tvojih ruku djelu,
farmervg
haha kazna, znaš ti dobro o čemu se radi, nemam vremena ni za WC a kamoli za nešto drugo, evo potruditi ću se malo vremena posvetiti ekipi ovdje na forumu
LP
Todi
Gost- Gost
Sve najbolje i puno sreče i zdravja.
abarth- član
- Broj postova : 202
Sretan rođendan Todi i sve najbolje
tomo522- član
- Broj postova : 237
sretan rođendan i sve najbolje !
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
., dragi moj kumiću!, sretan TI rodjendan!, živi i uživaj u najboljim godinama života svog!, ...
Gost- Gost
Kolega ča da se reče,,nego da ti se sve želje ispune,i da ti želim sve najbolje,,,sreče zdravlja i svega ča si sam najviše poželiš,,,i pozdrav ciloj obitelji i malim Todićima,.....
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.