Traktori AGT Agromehanika Kranj
+4
reider 1
ssucur
Admin
fireman.peter
8 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Traktori AGT Agromehanika Kranj
Heh to znači izvozni model.Po ročkama mjenjača u sredini ako prav vidim čini mi se ,da je 835 TS.
Inače djčeki-kolega soradnik prodaje AGT 835 triklipac,zglobaš, mjenjač 6+3,godine je tamo negdje 97 ili 98 prvi vlasnik,ali nije uskoro ništa radijo(300 i nešto radnih sati).Gnal je malčer kladivar čini mi se 125cm u vrlo malom vinogradu i nosio atomizer.Vinograd se je izsekao i ne trebaju ga više.Namještene ima radialne balon gume za travnjake i nikad nije orao.Prodajedu se i prije navedeni priključci.
No znam nešto informacija oko njega ali cjena budedu virojatno negdje između 5 i 6 hiljade.Je izpravan i ni savijen nigdje ništa,ali ima manju greško na struji(kakvo neznam,samo čuo sam,da bio štakor pored kablova).
Traktor se nalazi u okolici Šentilja.
LP
Inače djčeki-kolega soradnik prodaje AGT 835 triklipac,zglobaš, mjenjač 6+3,godine je tamo negdje 97 ili 98 prvi vlasnik,ali nije uskoro ništa radijo(300 i nešto radnih sati).Gnal je malčer kladivar čini mi se 125cm u vrlo malom vinogradu i nosio atomizer.Vinograd se je izsekao i ne trebaju ga više.Namještene ima radialne balon gume za travnjake i nikad nije orao.Prodajedu se i prije navedeni priključci.
No znam nešto informacija oko njega ali cjena budedu virojatno negdje između 5 i 6 hiljade.Je izpravan i ni savijen nigdje ništa,ali ima manju greško na struji(kakvo neznam,samo čuo sam,da bio štakor pored kablova).
Traktor se nalazi u okolici Šentilja.
LP
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Posto rodak ima agt 850 uspio sam ga nagovorit daq malo radim s njim. Meni je traktor predobar. Snage ima na volju, posto je imal siroke gume dobro se drzi na kosini i zbog sjedala i komandi koja se moze okretati vrlo je funkcionalan. Nažalost preskup za mene.
grabrovec- član
- Broj postova : 71
Novi noramlno imadu ceno,al polovni malo jih je.Al ako jesu,onda zbog male ponude imaju opet ceno...
Odvisno što bi radijo sa njime,možda bijo bi ti i dovoljno dobar AGT TS 835,pošto je dosta lakši od 850,obavezno trebale ti bi tamo biti sve utegi unutra kotača,i tad bijo bi negdje uskoro isto težek kako 850 bez njih.Al utegi su opet strošak.No može se ugraditi polovne od TV-ja.
No možda nekog dana, kad stigne novac padne odluke.Nikad se nezna.
Odvisno što bi radijo sa njime,možda bijo bi ti i dovoljno dobar AGT TS 835,pošto je dosta lakši od 850,obavezno trebale ti bi tamo biti sve utegi unutra kotača,i tad bijo bi negdje uskoro isto težek kako 850 bez njih.Al utegi su opet strošak.No može se ugraditi polovne od TV-ja.
No možda nekog dana, kad stigne novac padne odluke.Nikad se nezna.
Pozdrav
Čovjek iz Velike Britanije hvali traktor AGT Kranj made in Slovenia kao i Ino Brežice
http://lizburton.co.uk/wordpress/category/alpine-tractor/
Srdačan pozdrav
Čovjek iz Velike Britanije hvali traktor AGT Kranj made in Slovenia kao i Ino Brežice
http://lizburton.co.uk/wordpress/category/alpine-tractor/
Srdačan pozdrav
NEšto katalogov pronađenih u arhivima kod kuče. Prospekti jesu satri, pa priporučavam, da za najnovije podatke nazovete u Agromehaniko Kranj, da ne bi kojeg zavajao, jer se moglo što u međuvremenu promijeniti:
AGT830 Normal Zglobni, i AGT 835 Normal Zglobni
AGT 830 T i AGT 835 T -Toga verzija
AGT 835 H -hidrostat
Brzine kretanja traktora AGT 830 Normal
Brzine kretanja AGT 835 T/S
Brzine kretanja traktora AGT 850
Vide se i ugrađeni modeli motora, koji viđeni su u tim kataložima, al u drugim opet nekvi drugi model motora, jako sličan tome. Sa tome se potvrđuje, da se stavljalo kroz generacije više različtih motora, sa malim nijansama u karakteristikama međusobnim.
AGT830 Normal Zglobni, i AGT 835 Normal Zglobni
AGT 830 T i AGT 835 T -Toga verzija
AGT 835 H -hidrostat
Brzine kretanja traktora AGT 830 Normal
Brzine kretanja AGT 835 T/S
Brzine kretanja traktora AGT 850
Vide se i ugrađeni modeli motora, koji viđeni su u tim kataložima, al u drugim opet nekvi drugi model motora, jako sličan tome. Sa tome se potvrđuje, da se stavljalo kroz generacije više različtih motora, sa malim nijansama u karakteristikama međusobnim.
Imam tehničke podatke za AGT 850 stare 3 godine.
Podatki o brzinama se malo razlikuju. Kao da su malo ubrzali mjenjač.
Podatki o brzinama se malo razlikuju. Kao da su malo ubrzali mjenjač.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
NEšto ovdje ne drži vode. I kod mene imam dvojne različte podatke.
I ne samo to, pogledaj, na mojoj brzine idu po redom ljepo po grupama, a kod tvojeg izpisa 4spora bržija je, nego 1srednja.
Siguran sam, da nije ovako se šlo posložiti mijenjača u zadnje vrijeme, i da je to tiskarska napaka.
Inače ovih 12 brzina ljepo je porazpoređenih, bar na očigledno. A koliko se u realnosti razlikuju od napisanih, to sad ne znamo.
Poznanik koj ga ima, kaže, da od svih 3 ručk mijenjača ima sinhron samo ručka mijenjača, a nije siguran ni za 1 brzino, da i ona ima sinhron. Inače zadovoljan je. A traktor nadomestijo je traktor TV jednoklipca.
I ne samo to, pogledaj, na mojoj brzine idu po redom ljepo po grupama, a kod tvojeg izpisa 4spora bržija je, nego 1srednja.
Siguran sam, da nije ovako se šlo posložiti mijenjača u zadnje vrijeme, i da je to tiskarska napaka.
Inače ovih 12 brzina ljepo je porazpoređenih, bar na očigledno. A koliko se u realnosti razlikuju od napisanih, to sad ne znamo.
Poznanik koj ga ima, kaže, da od svih 3 ručk mijenjača ima sinhron samo ručka mijenjača, a nije siguran ni za 1 brzino, da i ona ima sinhron. Inače zadovoljan je. A traktor nadomestijo je traktor TV jednoklipca.
Da, čini se kao da su za 4. sporu i 1. srednju zamijenjene vrijednosti. Doduše postoji dosta traktora kod kojih je to normalno. Za promjenu grupe treba stati pa je logično da je prva u grupi prilagođena za lagano kretanje u režimu za koji je ta grupa predviđena.
No, to i nije najbitnije. Pogotovo ako se dogodi kao kod tvojeg znanca. Nakon fiće, kod golfa je sve super i bez prigovora. Ali nakon mercedesa, sigurno bi bilo prigovora na golfa.
No, to i nije najbitnije. Pogotovo ako se dogodi kao kod tvojeg znanca. Nakon fiće, kod golfa je sve super i bez prigovora. Ali nakon mercedesa, sigurno bi bilo prigovora na golfa.
MA siguran sam, da je tiskarska griješka, jer imam i dva izvoda brzin kretanja, koje su pravim redom napisane.
Po priči prodavača u Agromehaniki, mijenjač testiran i predviđeni je za snago priključno 60ks.
Po priči prodavača u Agromehaniki, mijenjač testiran i predviđeni je za snago priključno 60ks.
Pozdrav
Hvala na linkovima tehničke dokumentacije traktora AGT
Hvala na linkovima tehničke dokumentacije traktora AGT
Traktor AGT, sa mijenjačem predpostavljam da 6+3(poznatim sa TV-jev), vozi rikverc sa sijetvospremačem, a vratilo stražnje mu vrti u pravo smijer, znači baca mrvo u ljevo smer:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12061300&show=AGT%20850NR
Ivanhu, dal je to tvoj soseljak, za kojeg si kazao, da ima AGT?
Ivanhu, dal je to tvoj soseljak, za kojeg si kazao, da ima AGT?
Da, blizu mene je.
Dobro opremljen i kao nov. Šteta prodati heh. No a sad padne Ac il Goldoni hehe. LP
a u ovome postu evo vam AGT 860 sa "elegance" opremo. Na njemu je tako kabina, automatske kuke hidravlike, regulacijska desna ruka hidravlički i još što:
A prodavao se naravno i malčič 835 TS, koj bio kao razstavni eksponat sa dodatnom opremom samo sa širijim gumama, sa doplatom 500 eur. Krajna cena 14 hiljada:
A prodavao se naravno i malčič 835 TS, koj bio kao razstavni eksponat sa dodatnom opremom samo sa širijim gumama, sa doplatom 500 eur. Krajna cena 14 hiljada:
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Traktori PGS
» Traktori UZT 24