pozdrav svima od mpopov1
3 posters
Stranica 1 / 1.
pozdrav svima od mpopov1
Pozdrav svima moje ime je Mladen Popović,po zanimanju sam profesionalni vatrogasac taj posao radim a i volim ga.sto se tice mehanizacije opskrbio sam se sa TV-732 iz 1984.g. za sada za njega imam frezu 120 i plug olt dvobrazni 10 cola s kojim i nisam baš nešto zadovoljan pa sam u potrazi za orginalnim tomekovim plugom evo za sada toliko i nadam se ljepom druženju pozzzzz
mpopov1- novi član
- Broj postova : 3
Re: pozdrav svima od mpopov1
Pozdrav
Mladene dobro došao na Forum, veseli nas i raduje da možemo razmijeniti mišljenja, iskustva, znanja, naučiti nešto posve novo ili utvrditi staro gradivo, uglavnom tu smo da se družimo, veselimo, radujemo, zabavljamo i sve sto nas veseli ili ne veseli oko poljoprivrede, tako i u slobodno vrijeme. Glede pluga mogu pomoći članovi Foruma oko nastalih problema ili nedoumica.
Vatrogasac je plemenito i humano zanimanje, spašavati ljudske živote i njihovu imovinu, naposljetku ono najvrednije što je, je ljudski život.
Mladene dobro došao na Forum, veseli nas i raduje da možemo razmijeniti mišljenja, iskustva, znanja, naučiti nešto posve novo ili utvrditi staro gradivo, uglavnom tu smo da se družimo, veselimo, radujemo, zabavljamo i sve sto nas veseli ili ne veseli oko poljoprivrede, tako i u slobodno vrijeme. Glede pluga mogu pomoći članovi Foruma oko nastalih problema ili nedoumica.
Vatrogasac je plemenito i humano zanimanje, spašavati ljudske živote i njihovu imovinu, naposljetku ono najvrednije što je, je ljudski život.
Tv 732
Evo ovako izgleda moja zvijerka
" />
[img][/img]
[img][/img]
" />
[img][/img]
[img][/img]
mpopov1- novi član
Pozdrav mpopov1,
dobro došao na forum, čini mi se dobro što si štartao sa "zvijerkom tipa 732", jer ima več neka poboljšanja koja stariji tipovi nemaju, i nadam se da je bio dobro uzdržavan.
dobro došao na forum, čini mi se dobro što si štartao sa "zvijerkom tipa 732", jer ima več neka poboljšanja koja stariji tipovi nemaju, i nadam se da je bio dobro uzdržavan.
sokol- član
- Broj postova : 70
Pa i nije baš bio dobro održavan od prijašnjega vlasnika ali sada sam ja to sve zamijenio (sve semeringe,lagere u prednjoj i zadnjoj getribi,bolcne i lagere zgloba osovine iza zgloba i još par sitnica ) ali je zato sada ko grom
mpopov1- novi član
Stranica 1 / 1.