Rumski vašar
2 posters
Stranica 1 / 1.
Rumski vašar
Pozdrav
Tu je Vica majstor to je u njegovoj blizini datira još iz doba Austrougarske tada je i osnovan 20. 07. 1747. godine od cаrice Mаrije Terezije. Po pričanju nekih poznatih ljudi uglavnom mehaničara koji su išli po traktorske dijelove prije sada ih ima i ovdje koliko hoćeš IMT dijelovi, Rakovica da na tom sajmu ima što hoćeš kombajna,traktora, priključaka, stoke razne, krameraj je neizostavan, razni starinski obrti, itd.
Tko se zanima za više može na google pa klik fotke ili YouTube videozapisi.
Tu je Vica majstor to je u njegovoj blizini datira još iz doba Austrougarske tada je i osnovan 20. 07. 1747. godine od cаrice Mаrije Terezije. Po pričanju nekih poznatih ljudi uglavnom mehaničara koji su išli po traktorske dijelove prije sada ih ima i ovdje koliko hoćeš IMT dijelovi, Rakovica da na tom sajmu ima što hoćeš kombajna,traktora, priključaka, stoke razne, krameraj je neizostavan, razni starinski obrti, itd.
Tko se zanima za više može na google pa klik fotke ili YouTube videozapisi.
Re: Rumski vašar
To je vrlo blizu mene na nekih 35km i dosta puta sam bio na njemu jer takoreci sve sto ti treba se moze naci. Sad trenutno je mnogo vise nalik buvljoj bijaci svega i svacega dok traktora i masina je sve manje jer troskovi prevoza su prodavcima preveliki i vecinom idu preko oglasa. Ali zato ima sve zivo sto se tice delova i alata kako novih tako i polovnih, Sad mozda cu ili 2 ili 3 ici na vasar posto je oba dana svakog meseca tu vasar samo sto je 2 posle podne manja guzva i lakse pronaci sta treba. Inace prolecni vasari su uvek najvise poseceni a prilicno je velik da treba skoro pola dana za sve obici
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
Pozdrav
Ako češ ići fotografiraj nešto što će ti biti u prilici i zanimljivo..
Ako češ ići fotografiraj nešto što će ti biti u prilici i zanimljivo..
Evo nakratko sam bio u Rumi na vasaru i imam par slika gde se nesto i moze primetiti dok na delu buvlje pijace i alata i delova je tolika guzva da se sem ljudi nista nebi videlo. Ipak je to ogroman prostor od nekoliko hektara povrsine i nemoguce je cak i za ceo dan obici sve i pogledati
vica022- Moderator
Evo jos koja slika i jedan proizvodjac malih setvospremaca za TV-a i manje traktore. Cena im je 250 eur otprilike
vica022- Moderator
Stranica 1 / 1.