Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.


Električne škare za rezidbu vinograda

Go down

Električne škare za rezidbu vinograda

Postaj by Admin on 19.01.15 23:19

Pozdrav..

Predstaviti ću šškare za vinograd na baterije Francuske proizvodnje Infaco, navratio sam  u poljoprivrednu trgovinu Agro Kokot Jastrebarsko,trebao sam slikati novi traktor Landini, mislim da se radi oko 50 ks traktor je u klasi  ko Goldoni Star 3050, no međutim nije jošš stigao stići ćže krajem mjeseca, pa kad sam već tamo hajde da poslikamo neššto.

Link : http://www.infaco.com/

I tako otiššao u upravu firme Agro Kokot da se najavim i objasnim štko sam  i što sam i za što slikam, kako to već ide jer red je red i mora se strogo pošštivati, suradnja mora biti na nivou.

Stigavšši u upravu firme, potražžio sam direktora  Kokot Ivicu da malo porazgovaramo oko tih novih traktora koje bi oni zastupali  naravno i prodavali  iste.

Moram ovo javno naglasit i napisati, kad sam se predstavio direktoru firme Agro Kokot, Ivici Kokot  tko sam  i ššto i za koga slikam,  i sve te detalje ostale potrebne, a ujedno i predstavio forum  www.agro.forumhr.com  gdje smo isti i pregledali u kratkim crtama, moram napisati da me direktor Ivica kokot primio srdačno, profesionalno poslovno, ljubazno, takva srdačnost i ljubaznost se ne susreće svakodnevno, i jošš moram naglasiti gospođa koja radi u trgovini poljoprivrednoj, ne da je stručnjak samo za vinogradarstvo i vinarstvo voćarstvo  čak i jošš puno, puno višše od toga, visoko stručno obrazovano osoblje poljoprivredne trgovine i ljekarne, laboranti za analizu vina, moššta, voćnih rakija, likera, vinjaka i sve što je od alkohola.

Visoko obrazovani savjetnici iz domene vinogradarstva, vinarstva, voćarstva, voćnih rakija-likera, takvo ššto jošš nisam u skoraššnje vrijeme vidio ni dožživio.

Stoga moram pohvaliti javno sve zaposlenike firme Agro Kokot Jastrebarsko direktora Ivicu Kokot, te savjetnika za poljoprivrednu mehanizaciju Darko Kokot te sve ostale zaposlene koji su me srdačno primili, eto nadam se i nadalje da ćemo tako lijepo surađivati, kad će biti prezentacija traktora da to lijepo sve poslikam i da upoznamo i taj traktor i da malo komentiramo.

Eto u kratkim crtama veliko i puno  hvala srdačan pozdrav, od svih forumašša foruma  www.agro.forumhr.com  srdačan pozdrav svima u firmi Agro Kokot Jastrebarsko,  ššto mi omogućuju da slikam  doslovce sve što požželim i to posve nesmetano  jošš jednom hvala i srdačan pozdrav cijeloj vrlo, vrlo,strućnoj te  profesionalnoj ekipi firme Agro Kokot Jastrebarsko.

Klik za veću slikuKlik za veću sliku


_________________
Veseli  čovjek je kao sunce ; kuda god ide osvjetljava

www.aromaticno-ljekovito-bilje.webs.com
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 3535
Join date : 11.12.2013

http://agro.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.