Motorni trimer Villager
5 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Motorni trimer Villager
Ja sam pre jedno 2 meseca kupio trimer Villager BC 1900 XC i dosta sam zadovoljan sa njim.Ima dosta snage,lepo radi i lepo reaguje na gas jedino sto ima malo manji broj obrtaja pa sporije sece.U pocetku mi je se cinilo da dosta trosi,ali sam odradio jedan test i sa kolegama smo dosli do zakljucka da to i nije mnogo,a sad je i malo smanjio potrosnju.Do sad sam potrosi sa njim oko 10 rezervoara i nema nikakvih problema.Evo i par slika kad sam ga kupio.

Zadnja promjena: fireman.peter; 06.08.14 21:38; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : uređivanje slika)
Gost- Gost
Jel možda znaš koliko ima KS i koliko ccm? A vidim da imaš puno rupa pa tako više mogučnosti kačenja na kaiš, ili je to za nešto drugo naminjeno?
Ima 1,9ks i 51,7ccm,tako da je sto se snage tice ok,ali mu hvali veci broj obrtaja jer ima samo 6500o/min.Te rupe jesu za kacenje,ja kacim na prvu rupu od napred.
Gost- Gost
Hvala na podacima, vidim da je jači trimer od moga a što se tiče obrtaja mislim da i moja Alpina ima 6500 obrtaja na orudju. Znači ipak je tvoj nešto bolji pošto je jači.
Aca OPEL
Dobar je trimer dobiješ cijeli komplet .Tražio sam zastupništvo kod nas u HR nema ga bar ja nisam pronašao ga. Ali ima jedan video koji sam pronašao na netu prezentacija Villagera.
Dobar je trimer dobiješ cijeli komplet .Tražio sam zastupništvo kod nas u HR nema ga bar ja nisam pronašao ga. Ali ima jedan video koji sam pronašao na netu prezentacija Villagera.

Sign by Danasoft - Get Your Sign
Villager trimer
Stvarno je dobar i ja sam bas zadovoljan,narocito jer nije skupo placen.Nazalost mislim da ga i kod nas vise nema u prodaji,valjda ga je nasledio BC 2100.
Gost- Gost
Motorni trimer Villager

Dobra i funkcionalna ideja, samo treba biti oprezan sa ovim vijcima, često kontrolirati koliko su potrošeni. Isti sistem sam si napravio na ručno pravljenoj roto kosilici za TV širine 1 metar. Imam leteće noževe (završetke) duge 20 cm napravljene od inox flaha i učvršćene vijkom M 10 i kontra maticom. Prošle godine sam to tako prepravio. Ovo proljeće sam išao prekontrolirati vijke i neugodno se iznenadio koliko su se potrošili, a nisam puno kosio. Planiram između vijka i noža ubaciti tokarenu podlošku sa dosjedom za nož da se ne troši vijak, jer ako pukne može čuda napraviti, kao metak...
Uslikam prvom prilikom
Uslikam prvom prilikom
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464

Evo vijka M 10 koji je držao leteći nož prošlu sezonu, pokosio za cijelu sezonu ne više od jednog hektara. Vijak je obični a nož od inoxa, tvrđi od vijka i doslovno ga pojeo
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Pozdrav
Imam na trimeru rotacionu kosu dodatno kupio naletio i da probam to je dobra stvar ima i videozapis tu negdje u Jonsered temi. Piksne ima moj rotokos tako da vijak nije na nožu direktno...
Srdačan pozdrav
Imam na trimeru rotacionu kosu dodatno kupio naletio i da probam to je dobra stvar ima i videozapis tu negdje u Jonsered temi. Piksne ima moj rotokos tako da vijak nije na nožu direktno...
Srdačan pozdrav

Koliko je to sigurno na trimeru,
Nekad me opali kmenčić pa spuustim nebo na zemlju
Nekad me opali kmenčić pa spuustim nebo na zemlju

Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Tomo, sreća da si to primijetil. Sve trimere koji ne koriste flaks (nit) bi trebalo jako često kontrolirati. S puškicom je nešto sigurnije, ali ipak....
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Pozdrav
Sigurno sto posto koristim to i na kosio se time, kontrola trokrakoga/dvokrakoga noža i roto kose prije i nakon košnje i nema frke. Učinkovito je za visoku i gustu travu žbunje, kupinu, itd..
Srdačan pozdrav
Sigurno sto posto koristim to i na kosio se time, kontrola trokrakoga/dvokrakoga noža i roto kose prije i nakon košnje i nema frke. Učinkovito je za visoku i gustu travu žbunje, kupinu, itd..
Srdačan pozdrav

» Motorni trimeri Jonsered
» Alpina trimer
» Motorni trimeri Active
» Ostali motorni trimeri
» Motorni trimeri Stihl
» Alpina trimer
» Motorni trimeri Active
» Ostali motorni trimeri
» Motorni trimeri Stihl
Stranica 1 / 1.