Pozdravlja vas Aca OPEL
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdravlja vas Aca OPEL
Pozdrav za sve forumase,a narocito za ljubitelje TV traktorcica.Ja sam Aleksandar iz Medvedje,to je na jugu Srbije.Imam TV-523,a imao sam i TV-420 koji je prodat,a trenutno trazim neki jaci i veci traktor,ali TV-523 ostaje jer mi je prirastao za srce.Inace ga koristim za sve poslove po malo,a najvise je koriscen u sumarstvu i lakom transportu.Toliko za sad,pozdrav.
Gost- Gost
Re:Pozdravlja vas Aca OPEL
Aca OPEL pozdrav i tebi, dobrodošao na naš mali forum. Hvala na tvojem opširnom predstavljanju , želim ti ugodno druženje na forumu sa forumašima....
Re: Pozdravlja vas Aca OPEL
Dobrodošao nam na forum ugodno druzenje
darko123- član
- Broj postova : 274
Dobrodošao na forum! Želim ti ugodno druženje sa nama. Nadam se na u skorašnjim komentarima i slikama od tebe. Svakako je to poželjno. Pozdrav.
Hvala bolje te nasao.Ja sam hteo da predstavim mog Tomicu i da postavim slike,ali mi na engleskom pise nesto u fazonu da 7 dana ne mogu da postavljam linkove i da kontaktiram admina.To mi se nije desavalo do sad i pojma nemam o cemu se radi.Pozdrav.
Gost- Gost
Neznam zašto to forum napiše, to se več i prije dešavalo. Ti trebaš samo pravilno postaviti slike i post pa ti bude išlo. Kako to odraditi ti je napisano na ovom linku ispod:
Pitanja-pridlozi-pomoć
Nadam se da sam bio od pomoči.
Pitanja-pridlozi-pomoć
Nadam se da sam bio od pomoči.
Stranica 1 / 1.