Lep pozdrav od abarth
4 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Lep pozdrav od abarth
Danas je izgleda jedno leto od kad sam se registriro na image shack i ne da više da se uplouda na njega besplatno,sad hoče da se plati.E pa neču i tako sam sad išo na postimage pa ču videt kako če se ovi ponašat.Prve slike sam stavio u temi o TVeu.
abarth- član
- Broj postova : 202
I onako mislim da je image shack najteži i najlošiji za rad barem dok se ne privikneš na njega i prokužiš. Vidim da ti je več uspjelo sa ovim novim i da neče biti problema
Ovih dana sam fizički radnik prepravlja se kanalizacija iz postoječih jama da preko cevi,jaškova izvedem odtok iz dveh septičkih jama u jedan pa napred u javnu koje se isto sad radi.Sve se radi ručno jer bagerčič nema prostora za manevriranje pa verovatno bi i previše štete napravil nego koristi.Usput radim novo odvodnjavanje od žlebova i meteornih voda tak da radim sve kopam,krampam,betoniram,bušim betonske cevi,polažem cevi i usput pravim plan gde,kako izvest da bu skoro zauvek mir sa tim vodama.Baš danas sam sa TVom i onom rukom za drva položio betonsku cev fi 60 da bu za jašak.Težina cevi je bila baš na granici snage hidraulike na ruki i sa malo muke uspešno postavljenam.Usput i radim izkop i planiranje terena iza šupe tak da pridobim lepi ravan plac za svašta pa i za peku čevapa.Sa TVom i korpom još odvozim višak izkopanog lošeg materiala tak da posla vrh glave.Koji dan moram malo u šumu da se odmorim od gradjevinskih poslova pa i da vidim da nisu drva koje sam deponiro tamo dobila noge. image upload" /> screenshot" /> image hosting" /> uploading images" />
abarth- član
Vidim Abarth da si u poslu preko glave. Šumarka posla pa onda građevinska, zapeo si na puno. Kako i sam kažeš Tomo ti služi. Znam kako je, moglo bi se i bez njega ali kad ga imaš onda tek vidiš kako dobro dođe, koliko može pomoči, koliko uštedi leđa...
Evo da se i ja malo javim.Sa kopanjem,šalovanjem i betoniranjem sam skoro pri kraju.Sad prostor oko šupe več pomalo dobiva upotrebljivu obliku prema prije.TV mi je dosta pomogo pri odvozu viška izkopanog materiala a još uvek se svake toliko nadje još koja korpa izkopa.Pesak za svu betonažu je izkopan na tom placu tak da barem njega nije bilo potrebno kupovat i vozit kuči.A cementa nikad dosta sad sam dopelo več treču rundu po 20 komada a i ovaj če nestat.Evo i slike ali sa njih se ne može videt koliko rada je potrebno za taj plac u brdu i kamenu sa tornom i ručnim orudjem. upload image free" /> adult image upload" /> image hosting without registration" /> image hosting free" /> print screen windows" />
abarth- član
Ko je ikada radijo ove poslove taj vidi i zna iz tvojih slika da je to za jednoga čovjeka dosta posla. Za vidjeti na kraju možda nije puno ali za napraviti, to je nešto drugo.
Oče nakad tu preko ovoga novoga maloga dvorišta iči neki krov?
Oče nakad tu preko ovoga novoga maloga dvorišta iči neki krov?
Svaka čast majstore vrhunski odrađen posao još kad finiširaš sve imat će se šta za pogledat.ŽAC
Gost- Gost
Hvala.Taj plac-malo dvorište u zatišju od suseda- če najverovatnije kako je Peter pogodio na jesen dobit i krov.Ob šupi če bit složena jedna vrsta drva,pored stepenica če bit novi žar(starog sam razbio jer je glavna ploča bila puknuta,bio onaj kupljeni iz lakog betona sad se nadam da ču reskirat više$ za nekog boljeg) pipa sa lijakom potegnuta iz štirne pa neke klupe sa stolom.Zamislio sam si u redu a kako če na kraju ispast, nadam se da isto u redu.Kod mene u brdu je je#eno bilo šta izplanirat a da nije u betonu i škarpama sad če ovo bit treče dvorište a svako je na drugom nivou.Polako napredujem ali ide.
abarth- član
Znam ja kako je to ako je sve u brdima. Svaki komadić ravnine se jako cjeni jer ga je težko postići, mora se uložiti puno truda za to. Ja isto imam oko kuće brdovito ali mi se čini da je kod tebe još gore, izgleda dosta gužva pa se trudiš iskoristiti svaki komadić zemlje. Sve pohvale na trudu.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.