Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.


Goldoni Cluster

Go down

Goldoni Cluster

Postaj by reider 1 on 31.08.16 19:14

Pošto nema mviše AC-ja, malo za zajebancijo išao sam gledati nekog polovnog Clusterja, koj se prodaje u SLO. Traktor je prema AC Tigrone kao mercedes. Motor ima VM Turbo Intercooler 66 ks. Slika motora. Mali hladnjak izpred je Intercooler, al Turbo lader ima izpod svetlog metalnog limiča na drugi strani motora gore:

Traktor ima stalan 4x4 prenos nage na sva kotača, bez mogučnosti izključenja. Instrument-pokazivač na amaturki ima digitalni. U zaustavljenom stanju motora kaže radne sate, al odmah kad motor počinje raditi počinje izpisivati broj okretaja motrora. KAd uključiš stražnje vratilo, počinje pokazivati i njegove okretaje. Vratilo pali se dugmetom crvenim ljevo pored sijedala i ima mogučnost biranja 2 veličin okretaja 540 i 750. Mijenjač 4 reduktori i 4 brzine i Inverter, od kojih Inverter i brzine su potpuno sinhronizovani. KAd se traktor kretao naprijed, bilo je moguče preklopiti inverter u suprotno smijer bez ikakvog čutog zvuka il biločega. Ima naravno dvije lamelno kvačilo. Dvije blokade diferencijala. Traktor sa slike star je 2 godine sa 750 radnim satima. Pošto ovakav traktor košta i do 25 hiljade, prodaje se onaj za 18 hiljade. Osim izbledele boje, malo uništene od prskanja maslina nije ni malo oštečen. Kotači straga 300/20" izpred 280 /16".
Onaj model traktora kaže se VArijant, koj ima različte kotače, pa mak ima Actio zglob i kruta šasija. Od modela sa istim kotačima razlikuje se sa malo manjim okretnim krugom, bar tako kaže prospekt.

A žao onaj stroj nije baš za ovakve kao ja, koj se sa traktorom oko kuče samo zajebava i jeste za one, koji rade nešto ozbiljno, pa odustao od kupnje. No možda bi bijo sa njime doživotno zadovoljan, ko bi znao...


avatar
reider 1
super uvaženi član
super uvaženi član

Broj postova : 3035
Join date : 19.01.2014
Lokacija : Slovenija

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.